• Kamberovića čikma bb, Zenica
  • 00:00 - 24:00
  • +387 32 209 600
  • www.hotelzenica.ba

O nama

Novoizgrađeni hotel Zenica smješten je u srcu poslovne zone grada Zenice. U neposrednoj blizini se nalazi i centar grada sa svim atrakcijama i kulturnim znamenitostima. Na raspolaganju su Vam prostrane sobe, potpuno preuređene i prilagođene potrebama poslovnih gostiju kao i onih koji u Zenicu dolaze kao turisti. Moderno uređene sobe i apartmani zasigurno će vam pružiti udobnost i toplinu.
Sve sobe i apartmani luksuzno su opremljeni i dizajnirani prema najnovijim standardima, a satelitska TV s LCD monitorima, neograničeni internet, te inteligentni sustav soba i apartmana samo su dio raznovrsne opreme koji hotel nudi. Kupaonice su prostrane i moderno opremljene kako biste se osjećali još ugodnije i opuštenije.
Hotel Zenica u svojoj ponudi ima i sobe prilagođene osobama sa posebnim potrebama, a prilagođen je i ulaz u hotel, dizala, te ostali hotelski prostori. U ponudi smještaja pronaći ćete 81 savremeno uređenu sobu, 3 ekskluzivna apartmana, te predsjednički apartman veličine 220 m2. Ovome dodajemo i dvije konferencijske sale kapaciteta 150-300 mjesta, dva restorana kapaciteta od 150 i 170 sjedećih mjesta, Wellness centar, zatvoreni bazen i mnogo drugoga.
Uživajte u modernom lounge baru, otkrijte ukusne specijalitete u restoranima i opustite se nakon napornog dana na poslu.

Lokacija